Fürödjön a Nelson biztonságában!

Image

Célkitűzésünk, hogy a megszokott, rideg biztosítási tárgyalások helyett emberközelibbé varázsoljuk mindenki számára a nehéz témákat is és végre hétköznapivá váljon a védelem, a biztonság, ne úgy legyen a köztudatban, mint úri kegy. Mindenkinek jár a biztonságos jövő!

A legtöbben ódzkodnak egy biztosítás kapcsán a beszélgetéstől, mert a régi tapasztalatok alapján sokszor vakon ültek a sok szakszó használata miatt. A cél, hogy megértse mindenki egy biztosítás jelentőségét, hogy tudja milyen előnye származik belőle. 

Másrészt az egyik legfontosabb dolog az életben a BIZTONSÁG. A biztonság, amire alapozhatunk, ami megnyugtat a jelenben, mert tudjuk, ha valami történik ne adj isten, akkor nem kell aggódnunk a jövő miatt vagy legalábbis jóval kevesebbet. Egy-egy váratlan esemény akkora terhet róhat egy személyre vagy egy családra, hogy évekig tarthat kimászni belőle, ha egyáltalán sikerül. Ezért küldetésünk a megelőzés, hogy ne alakuljon ki lehetetlen helyzet akár egy kár esetén. A felkészülés a megfelelő védelemmel kezdődik, hogy mérsékeljük az esetleges veszteségeket. 

Aki volt már ilyen szituációban, jól tudja, mert sajnos megtapasztalta a saját bőrén, hogy nagyon nem mindegy van-e biztosításunk és az sem, hogy milyen az a biztosítás. 

Megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást!

A Nelson Biztosítási Alkusz Zrt. független biztosításközvetítőként a vele együttműködő biztosítótársaságok kínálatából megkeresi a megbízója igényeinek leginkább megfelelő biztosítási fedezetet. Nem egy terméket erőltetünk, ahogy sok helyen ez a bevett szokás, hanem a legtesthezállóbb megoldást kutatjuk.

Image

Takarítson meg időt és energiát szakértőink segítségével!

Az alkuszok között a piacon a felső 10 %-ban helyezkedünk el.

Szakmaiságunkat minden biztosító úgymond nagyra értékeli úgy is mondhatnám, hogy kedvelnek bennünket.

Tevékenységünkkel az ügyfeleinknek szakértő segítséget nyújtunk, ezzel időt és energiát takarítunk meg úgy, hogy közben a szolgáltatásunk számukra nem jelent többletköltséget.

A Nelson cégcsoport egyik meghatározó cége, a Nelson Biztosítási Alkusz Zrt. 1999 októberében jött létre, hogy kezelje az akkori "anyacég" finanszírozási tevékenysége folytán bérbe és lízingbe adott eszközök biztosításait és a cégcsoport tagjainak tevékenysége során kialakult  bővülő üzleti kapcsolatok kiaknázásával szélesítse az ügyfélállományt.

Image

Ügyfeleink száma az évek során fokozatosan növekszik, a megbízóink által fizetett biztosítási díj mára éves szinten meghaladja az 1,8 milliárd forintot. Ügyfelünk több száz  kis- és középvállalkozás és több ezer  magánszemély.

Tevékenységünk a lakossági ügyfélkörben gépjármű- és lakásbiztosítások, valamint személybiztosítások, a céges ügyfeleknél vállalkozói (ipari, mezőgazdasági) vagyon- és felelősségbiztosítások, és csoportos balesetbiztosítások.

Jelenleg elérhető termékek, szolgáltatások:

Termékeink

Országos hálózat

Image

Működésünk a megbízott biztosításközvetítői hálózatunknak köszönhetően szinte az egész ország területére kiterjed.

Első a minőség

Szolgáltatásunk magas színvonalának fenntartásával, az üzleti kapcsolataink folyamatos gondozásával, a partnereink gyors, rugalmas kiszolgálásával kívánunk hosszú távú bizalomra szert tenni a megbízóink körében.

Munkánk során a cég valamennyi alkalmazottja és megbízott partnere szem előtt tartja a minőségközpontú szemléletet.

Célunk, hogy a szolgáltatásunk a megbízóink legnagyobb megelégedettségét szolgálja, ezért a társaság valamennyi munkatársa felé elvárás a minőség iránti elkötelezettség. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük munkatársaink üzleti kultúráját, képzettségét és képességeit, valamint munkafolyamatainkat, illetve alkalmazott módszereinket.

A társaság vezetősége és a munkatársak együttműködnek a célok megvalósítása érdekében. Azért kelnek fel minden nap, hogy a lehető legjobbat nyújtsák Önnek.

Ismerje meg részletesen az általunk közvetített biztosítási termékeket és szolgáltatásainkat, és ha ügyfélként, vagy leendő munkatársunkként felkeltettük érdeklődését, személyesen is készséggel állunk rendelkezésére.

Érdekelnek a szolgáltatások és termékek!

Szívesen dolgoznék Önökkel, nekem is fontos a minőség!

Nelson Biztosítási Alkusz Zrt.

+36 88 401 061

+36 88 567 741

nelsonvp@nelsonalkusz.hu

8200 Veszprém, Szeglethy u. 4.