Balesetbiztosítás

Balesetbiztosítás

 

Biztonságos otthon?

Tudta, hogy el se kell mennie sehová, hogy megtörténjen a baj?

Biztosítsa be magát minden eshetőségre! 

Sokan azt gondolják, hogy a legtöbb baleset közlekedés közben történik, pedig a valóság egészen máshogy fest. Hiába a sok közúti baleset, a biztonságosnak hitt otthonunkban jóval többször esünk áldozatul. De nézzük is meg a konkrét számokat.

Nagyjából 800.000 baleset történik évente. 

Eloszlása:

- Otthoni baleset (háztartási baleset): 46-47 % !!!

- munkahelyi baleset: 20 %

- szabadidős tevékenység közbeni baleset: 20 %

- közlekedési baleset: 13-14 %

 

Igaz, meglehetősen ijesztőek ezek az adatok, de találhatunk egy kis megnyugvást a biztosító társaságoknak köszönhetően, akik a kutatások, tapasztalatok alapján az évek alatt olyan termékeket hoztak létre, amik védőpajzsként szolgálnak a bajban. Enyhítik a károkat, segítenek átvészelni a nehéz, megpróbáltatásokkal teli időszakot.

Balesetbiztosítások a család biztonságáért

A Balesetbiztosítás egyfajta életbiztosítás, mely önállóan vagy kockázati életbiztosítás kiegészítőjeként is megállja a helyét. Bár a kockázati életbiztosítást szokás „Élet Casco”-nak nevezni, azonban a balesetbiztosítások a család biztonságának szerves részét képezik.

Balesetbiztosítás2 fhd

Top 3 félelmünk: háború, szegénység és szerettünk betegsége, balesete

Miért jelenthet segítséget egy ilyen biztosítás? 

A kérdés megválaszolásában részben, meglepő módon az elmúlt évek közvélemény kutatásai adnak választ. Ezekből ugyanis kiderült, hogy a legnagyobb félelmeink „top” skáláján az első három helyen a háborútól és a szegénységtől való félelem mellett az egyik legrosszabb esemény párunk, gyermekünk betegsége, balesete áll.

Lelki trauma és komoly anyagi problémák

Egy ilyen esemény az ezzel járó lelki traumán túl, bizony a legtöbb esetben komoly anyagi problémákat is hozhat magával. Hiszen, ha egy pénzkereső a balesete, rosszabb esetben halála miatt, már nem tudja havonta előteremteni a szokásos anyagi forrást, akkor nem csak a felépülés/rehabilitáció esélye csökken, de a korábbi életmód is drasztikusan megváltozhat az egész család számára. Egy rehabilitáció akár évekig is elhúzódhat, és sajnos az állam támogatására a törvényi szabályozások miatt csak 3 évig számíthatunk a mindenkori jövedelmünk alig 35-40 százalékáig. Táppénz is csak 1 évig járhat. Felmerül a kérdés, miből, hogyan fedezhetnénk a megnövekedett kiadásokat, a rehabilitáció és a megváltozott élettel járó költségeket?!

A kiegészítő szolgáltatások komoly összegekkel segítenek mihamarabb visszatérni a régi életünkhöz

Csak úgy, mint az autónkhoz köthető Casco biztosításnál, a Balesetbiztosításokban is az alap fedezeten felül köthetünk kiegészítőket, melyek komoly összegekkel segíthetnek egy bennünket ért baleset után a lehető leggyorsabban felépülni és a lehetőségekhez mérten mielőbb visszatérni a régi életünkhöz.

Már napi 44 Forinttól elérhető a több milliós védelem baj esetére

A Balesetbiztosításokat azért alkották meg, hogy legalább az anyagi források ne jelentsenek gondot egy baleset bekövetkeztekor. A balesetbiztosítások már napi 44 Ft-tól kínálhatnak olyan több millió Ft-os védelmet, mely segítségünkre lehet, ha baj történik.

Események, melyekre jellemzően a balesetbiztosítások térítést nyújtanak

Ezek többnyire már a legkisebb csomagokban is rendelkezésre állnak

Balesetbiztosítás3 fhd

- Baleseti halál

- Baleseti rokkantság (%-os arányú térítés a rokkantsági foktól függően)

- Rehabilitációs szakmai és anyagi segítség

- Baleseti kórházi napi térítés

- Balesetből eredő műtéti térítés

- Csonttörés

- Égési sérülés

- Hosszabb keresőképteleség esetén

Akár 10 millió forint összegű segítség

Ezek csak példák a társaságok által többnyire a legkisebb csomagokban is kínált fedezetekből, melyek bizonyos esetekben akár 10.000.000 Ft-os összegű segítséget jelenthetnek. 

Fókuszban a család - 4 tagú védelem már évi 50.000 forinttól

Gyermek csomag, családi védelem

Balesetbiztosítás4 fhd

A gyermekekről sem feledkeztek meg a biztosítók, 18 éves korig szinte mindenhol elérhető „gyermek” csomag is, melyet rendkívül kedvező áron köthetünk a felnőtt csomagunk mellé. Így egy négytagú család védelme már alig 50.000 Ft-ból megvalósítható évente. Kétségkívül az egyik legjobb ár/érték arányú termék a piacon. És a statisztikákból is látszik, egyre nő azoknak a száma, akik ugyanígy vélekednek.

 

 

Engem nem érhet baj!

Sokan sajnos így gondolkodnak, azt hiszik őket nem érheti baleset, nem csúszhatnak el a kádban, nem történhet baj a szerettükkel. De a valóság más képet fest. Sose tudhatjuk mi történik holnap. A bizonytalanságban az egyetlen biztosíték, ha előre gondolkozunk és mérsékeljük az esetlegesen a jövőben bekövetkező károkat. 

Önnek mennyit ér a nyugalma és a család biztonsága?

 

Védelmet szeretnék, beszéljünk!

 

Nelson Biztosítási Alkusz Zrt.

+36 88 401 061

+36 88 567 741

nelsonvp@nelsonalkusz.hu

8200 Veszprém, Szeglethy u. 4.