Megtakarítások

Megtakarítások

 Takarékoskodjon biztosítással - legyen Ön a jövője ura

Védelem és megtakarítás egyszerre- használja a biztosító tőkéjét és szakértelmét!

Manapság egyre népszerűbbek a megtakarítások. A vírushelyzet kijelölte az utat, hogy nem alapozhatunk csak arra, hogy hónapról hónapra éljünk és ne gondoljunk a jövőre. Bármikor jöhet egy olyan helyzet, ami kihat a bevételünkre és jól jönne egy kis tartalék. Másrészt alapvetően is jó, ha előre gondolkodunk, hogy meg tudjuk oldani a jövőbeli nagyobb kiadásokat is. 

Azt már kevesen tudják, hogy biztosítással is lehet takarékoskodni. A köztudatban a megtakarításoknál inkább banki termékekre asszociálnak. 

Léteznek olyan szerződések, melyekben a biztosítási védelem mellett takarékoskodhatunk is. Mi több, létezik olyan is, ahol a biztosítási védelem másodlagos, és a biztosítási szerződés legfőképpen a megtakarításról szól. 

Egységben az erő- a biztosító tőkéjét használja

Nincs szükség nagyobb összegre vagy szakértelemre

Manapság megtakarítási célra úgynevezett befektetési egységhez kötött biztosítási termékeket ajánlunk. 

Miért jó a befektetési egység? 

Az emberek többsége jellemzően nem ért a tőzsdéhez, a részvényekhez, befektetési alapokhoz és megfelelő tőkével sem rendelkezik ahhoz, hogy kisebb-nagyobb összeggel részvényeket vagy befektetési alapokat vásároljon. 

A befektetési egységhez kötött életbiztosítások esetén nincs szükség nagyobb összegre vagy mélyebb szakértelemre ahhoz, hogy részvényeket, kötvényeket, befektetési alapokat vagy akár állampapírt vásároljunk, és ezeken hozamot is érjünk el. 

A biztosító az általunk fizetett biztosítási díjat, az általunk kialakított portfólióba fogja befektetni, és az elért hozamon pedig osztozni fogunk a biztosítóval. A portfólióban a biztosító által felajánlott befektetésekből önállóan is tudunk választani, de léteznek előre összeállított minta portfóliók is. Nekünk csak azt kell eldönteni, hogy mekkora kockázatot vagyunk hajlandóak vállalni, és mekkora összeget tudunk erre havonta vagy évente rászánni. Persze arra is van lehetőség, hogy egy alacsonyabb havi díj mellett, amikor van egy kis extra pénzünk, akkor ide fektessük be azt is.

Érje el céljait megtakarítással!

Megtakarítások2 fhd

Általában a megtakarítások arról szólnak, hogy egy cél érdekében, mely lehet a gyermek taníttatása, de akár egy világkörüli út is, rendszeres befizetésekkel rövidebb vagy hosszabb távon megteremtsük célunk anyagi fedezetét, és nem mellékesen hozamot is elérjünk a megtakarításainkon

Mankó a bajban

Egy ilyen szerződés amellett, hogy célunk elérését segíti, akkor is tud részben anyagi biztonságot nyújtani, ha egy tragédia történik, hiszen az itt felhalmozott összeghez relative gyorsan hozzájutunk.

Több előnye is van egy banki termékhez képest

Összehasonlítva a banki termékekkel, a befektetési egységhez kötött szerződésnek több előnye is van:

  • rendszeres megtakarítással is indíthatjuk
  • alacsonyabb a költségszintje
  • a bankban nem elérhető befektetéseket is tudunk vásárolni
  • egy tragédia esetén a biztosítás - ha jelöltünk kedvezményezettet – nem az örökség része

Megtakarítások3 fhd

A megtakarításaink kialakításakor is érdemes szakember segítségét igénybe venni, aki részletesen felméri milyen célokra, mekkora összeggel tudunk takarékoskodni, és a biztosítók kínálatából a pillanatnyilag elérhető legjobb terméket fogja ajánlani.

Ne várjon tovább, lépjen a tettek mezejére, beszéljen a szakértőnkkel! 

 

El akarom érni a céljaimat!

 

Szakértőnk oldala  

 

Nelson Biztosítási Alkusz Zrt.

+36 88 401 061

+36 88 567 741

nelsonvp@nelsonalkusz.hu

8200 Veszprém, Szeglethy u. 4.