Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosítás

Megbecsült kollégák, gondoskodás - elégedett munkáltató

Csoportos élet-, baleset- és egészségbiztosítás

 

Egészség és biztonság - a legtöbb, mi adható

A legtöbb, mi adható egy munkahelyen, ha odafigyelünk a dolgozóinkra és gondoskodunk róluk. Ennek az egyik módja, ha hozzájárulunk valamilyen formában ahhoz, hogy egészségesek legyenek testileg és lelkileg is. A lelki stabilitáshoz elengedhetetlen a biztonság érzete, amit sokan saját maguknak nem tudnak megadni. 

Amikor egy munkáltató úgy dönt, hogy szeretné azoknak, akik segítik a növekedésben, a vállalkozása építésében, fejlődésében ezt meghálálni, akkor a legjobb választás az egészségbe invesztálni. Szokták mondani, ha egészség van, minden van. Ez így igaz. Másrészt az, hogy valaki biztonságban érzi magát, nem kell aggódni mi lesz akkor, ha baleset éri és kiesik a munkából, nem kell aggódni a család, a gyerekek miatt, az leírhatatlanul megnyugtató érzés.

Sok vállalkozás él azzal a lehetőséggel, hogy dolgozóira ilyen szerződést kössön. Ez a munkavállalókról történő gondoskodás egy módja, amivel a munkáltató megbecsülését fejezheti ki a kollégák iránt.

Egyszerre kedvező a munkáltatónak és a dolgozónak is

Csoportos élet2 fhd

Ettől függetlenül a szerződés a munkáltatónak is előnyös lehet, hiszen egy jól összerakott szerződés akár a táppénzen töltött napokat is csökkentheti, de a dolgozónak is kedvező, hiszen egy baleset vagy betegség esetén a pénzbeli térítésen túl megfelelő gyógykezelésben is részesülhet.

A cégek általában az ilyen szerződéseket cafetéria elemként kezelik, azonban munkakörtől, életkortól vagy bármilyen általuk felállított szempontrendszer alapján differenciáltan köthetik meg a munkavállalóra.

Például egy építőipari cégnél más csomagot kapnak az adminisztrátorok, és mást a járművezetők és megint mást az építési munkán dolgozók. Egy adminisztrátornál valószínűleg kisebb az esélye egy súlyos rokkantsággal járó balesetnek, mint a magasban dolgozó munkásoknál, és mindhárom csoportnál egyformán fontos az éves szűrővizsgálat.

Rugalmas csoportos biztosítások- kombinálható szerződések

Csoportos élet3 fhd

A csoportos biztosítások nem csak a csoportok kialakításában, de a csoportokhoz tartozó szerződés összeállításában is jellemzően rugalmasak. Szinte bármelyik eleme kivehető, szolgáltatási összege változtatható. Létezik csak a munkahelyi védelemre szóló szerződés, de akár 24 órás védelemmel is megköthetők. Lehet önálló életbiztosítás vagy baleset, esetleg egészség, azonban a szerződések sok esetben kombinálhatók is. Talán egyetlen kivétel a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás, ami jellemzően önálló termék.

A mai adókörnyezet nem a legkedvezőbb a csoportos biztosítások tekintetében, azonban szerencsére léteznek olyan szabályos megoldások, amelyekkel egy normál cafeteria elem szintjére csökkenthetők az adóterhek.

Független szakértő kollégánk segít kiválasztani a megfelelő konstrukciót, hogy lojális, lelkes munkavállalói teljes mellszélességgel álljanak Ön mellett a továbbiakban is. 

A legjobbat akarom a dolgozóimnak! Beszéljünk!

Nelson Biztosítási Alkusz Zrt.

+36 88 401 061

+36 88 567 741

nelsonvp@nelsonalkusz.hu

8200 Veszprém, Szeglethy u. 4.