Casco

Casco

 

Ne fogjon ki rajtad se vihar, se tolvaj, se törés

Casco- a fokozott védelemért

 

Cascoval előre

A Casco biztosítást talán minden autós ismeri, vagy legalább hallott már róla. Ez a szerződés alap esetben saját hibából bekövetkezett törés károkat, a természet által a járműben okozott károkat és a lopás károkat fedezi. 

Tehát, nagyon nem elég, ha van egy kötelező biztosításunk, mivel az csak a más autójában okozott kárt téríti meg. Szükség van a saját gépjárművünk védelmére is, erre való a Casco. Itt mindegy, hogy ki volt a hibás, a biztosító a szerződésben lefektetetett biztosítási események bekövetkeztekor térít. 

Hiába vezet jól, ha Önre dől egy fa

Sokan mondják, hogy jól vezetek minek ez nekem, de elég egy rossz pillanat és már meg is történt a baj.  Elképzelhető, hogy valaki remekül vezet, mégis ő lesz a baleset okozója. 

Azért itt halkan megjegyezném, hogy egy felmérés szerint a magyar autósok 80 százaléka túlértékeli gépjárművezetői tudását.

Arról nem is beszélve, hogy sajnos egy jégverés, vagy egy tolvaj ellen ez nem orvosság és akkor sem, ha netán ránk dőlne egy fa. 

Manapság az időjárás annyira bizonytalanná és változékonnyá vált, hogy általában azt is nehéz megjósolni, hogy másnap mire számíthatunk. Míg nem is olyan régen a jégkár az országban nem volt annyira gyakori (persze az is bőven elég, ha egyszer megtörténik), napjainkban sokan károsultak a jégesők miatt. A viharok elemi erővel jönnek és pusztítanak, az autónkat sem kímélik. 

Válassza az Önnek megfelelőt - számos kiegészítő szolgáltatás

Casco2 fhd

Persze, ha valóban azt gondoljuk, hogy a törés kár minket nem érdekel, akkor arra is van lehetőség, hogy csak elemi kárra, vagy csak lopásra kössünk casco szerződést. Az óvatosabbak, vagy a komolyabb védelmet igénylő ügyfelek az alap fedezeteken kívül sok kiegészítő közül választhatnak, ilyenek például az asszisztencia szolgáltatások, csere autó szolgáltatás vagy poggyász biztosítás, de akár arra is, ha gázolaj helyett benzin kerül a tankba vagy fordítva.

A jármű valós piaci értéke alapján térítenek

A casco szerződések általában a jármű valós (piaci) értéke alapján térítenek. Különösen igaz ez akkor, ha a jármű totálkárt szenved. A modern casco biztosításokban erre is van megoldás, az úgynevezett avulásmentes kiegészítővel a részkárok esetén kaphatunk új értéken térítést, a vételár garancia biztosítás pedig totálkár esetén fogja a casco térítés + roncsérték és a vételár közötti különbözetet kifizetni.

Casco3 fhd

 

Ön választhatja ki, milyen káreseményektől tart

Azoknak, akik csak bizonyos káreseményektől tartanak, például vaddal történő ütközés, vagy kátyú által okozott kár, esetleg az értékes sportfelszerelést szeretnék casco szerződésben biztosítani, számukra is tudunk megoldást javasolni.

Speciális motor Casco - télen minimális díjjal

A casco szerződésnél a legtöbben személy- vagy teherautóban gondolkodnak, azonban a motorosokra is gondolnak a biztosítók. Számukra speciális motor casco szerződéseket ajánlunk, ahol a motoron kívül a motoros ruházatot és a motoron elhelyezett egyéb kiegészítőket is tudjuk biztosítani. A motor casco egyik specialitása, hogy a téli időszakban a díja minimális lesz, mivel a járművet ilyenkor nem használja a tulajdonosa.

Minden jármű tulajdonos számára megfelelő szerződés

A casco biztosítások sokrétűsége miatt, gyakorlatilag szinte minden jármű tulajdonosnak lehet egy  számára megfelelő casco szerződést találni, legyen akár full extrás igény, vagy csak a minimális védelem.

Nézze meg a Vételárbiztosítás- a könnyed úrjakezdésért cikkünket is, ha teljeskörű védelmet szeretne!

 

Gyorsan, gördülékenyen intézheti a biztosítását az online felületünkön. Kattintson ide és már számolhat is:

Magamnak intézem!  

 

 Bizonytalan? Szakértő kollégánk segít kiválasztani a legmegfelelőbb biztosítást, keressen minket bizalommal!

Cascot szeretnék!

Címkék: Casco, baleset, lopás, autólopás, jégkár, jégeső, törés kár, totálkár, jármű, káresemény, kátyú, motor casco, vadkár,

Nelson Biztosítási Alkusz Zrt.

+36 88 401 061

+36 88 567 741

nelsonvp@nelsonalkusz.hu

8200 Veszprém, Szeglethy u. 4.